Тагдыр 4-К
6 720 грн
- В наявності
ТАНДИР – це східна керамічна піч з білої каолінової глини, замішаної з вогнетривким шамотом. Тандир у народів Середньої Азії і Кавказу – глиняний вогнище, піч для приготування їжі. Вони бувають різні – стаціонарні в землі, складені з глини у формі бочки, переносними, з східними візерунками, для використання в заміському будинку, дачі, кафе, ресторані. Це альтернатива сучасній мангалу, барбекю.
Тандир Модель №4 є досить універсальною річчю, яка здатна замінити традиційний мангал і барбекю. Незаперечною перевагою є те, що відпадає необхідність стежити за процесом приготування страви. Вам не знадобиться підливати воду або крутити шампура, оскільки вогонь всередині печі розгорається і нагріває її стінки. Маючи потужну тепловіддачу, Тандир Модель №4 не смажить їжу, а запікає, що в свою чергу дозволяє зберегти корисні речовини, вітаміни і мікроелементи. Процес використання тандира досить простий і не вимагає спеціальних навичок. Дрова закладаються і розпалюються безпосередньо в тандирі, але не більше ніж на 60% від обсягу. Щоб Тандир Модель №4 вийшов на режим готовності, потрібно приблизно від 45 до 60 хвилин. За цей час на ньому можна закип'ятити воду або приготувати інше блюдо. Ознакою того, що піч готова до запіканню є стінки, які досягаючи необхідної температури стають білими, як до закладки. Також за допомогою спеціальних пристосувань і аксесуарів, в тандирі можна приготувати практично будь-які страви, які не втратять своїх корисних властивостей при термічній обробці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 110 л |
Вага | 110 кг |
Матеріал | Шамотна глина |
Висота без кришки | 850 мм |
Діаметр корпусу | 650 мм |
Висота загальна | 1050 мм |
Діаметр горловини | 360 мм |
- Ціна: 6 720 грн